Skip to Content

 

Serviciul este disponibil pentru deținătorii de carduri premium emise în Moldova, cu condiția conectării cardului de către banca emitentă.

 

 

Mastercard îi pasă de confortul și siguranța clienților săi, de aceea lansează un nou serviciu pentru deținătorii de carduri premium - testarea PCR pentru COVID-19 la laboratorul medical Alfa Diagnostica. Clienții premium, pot beneficia GRATUIT de testarea PCR pentru COVID-19 în unul dintre laboratoarele Alfa Diagnostica, atunci când vin în Moldova, pentru a evita autoizolarea, sau în cazul când vor să călătorească în țări care solicită un test PCR. Pentru a efectua testul gratuit este nevoie de confirmarea călătoriei.


Pentru a utiliza serviciul, trebuie:

 

 

Promoția este valabilă până pe 31.12.2022.

Pentru mai multe detalii, contactați un reprezentant al Băncii dvs. sau consultaţi alfalab.md

 

Întrebări și răspunsuri

 

Serviciul este disponibil pentru deținătorii de carduri premium Mastercard® emise în Moldova, cu condiția conectării cardului de către banca emitentă.

Pentru cardurile premium Mastercard®, accesul la serviciile de testare PCR pentru COVID-19 se efectuează în următoarele condiții:

  • Numai titularul cardului care intenționează să călătorească sau a sosit în țară poate efectua testul.
  • Rezervați în prealabil data, ora și locul testului prin serviciul concierge de la Mastercard sau online - pe site-ul www.alfalab.md.
  • Prezentați cardul și introduceți codul PIN pe un terminal special din laborator.

La plecare din tara:

  • Un bilet electronic la avion cu o dată ulterioară de plecare nu mai târziu de 72 de ore, în cazul unui test antigen - 48 de ore
  • Confirmarea plății pentru cazare la hotel
  • Asigurare medicala pentru tara in care plecati

La sosirea in tara: Testul poate fi efectuat fie in primele 24 de ore, fie nu mai devreme de 7 zile de la sosirea in tara si nu mai tarziu de 10 zile.

  • Confirmare din pașaportul străin la intrare în țară
  • Biletul electronic la avion cu data anterioară de sosire
  • Confirmarea plății pentru cazare la hotel

*Este necesar să prezentați doar unul dintre documentele enumerate mai sus.

Pentru a verifica disponibilitatea serviciului, puteți contacta banca care va emis cardul sau să apelați serviciul „Mastercard Concierge” dacă acesta este conectat la cardul dvs.

Da, dacă cardul este de tip premium, eliberat pe numele soției / soțului dvs., iar banca emitentă a conectat acest card la serviciu.

Testarea PCR gratuită pentru COVID-19 este disponibilă numai pentru titularul cardului. Părinții pot plăti costul testării PCR pentru COVID-19 pentru copil pe loc în laboratorul medical.

Nu, serviciul este disponibil numai în laboratorul medical Alfa diagnostica.

Serviciul este disponibil în timpul programului de lucru al laboratorului. Puteți rezerva data, ora și locul testului prin serviciul concierge de la Mastercard sau online pe site-ul www.alfalab.md

În laboratorul medical „Alfa diagnostica”, rezultatul va fi oferit în decurs de 1 zi, conform informațiilor de pe site-ul laboratorului www.alfalab.md. Vă recomandăm să efectuați testarea prealabil cu cel puțin 24 de ore înainte de plecare.

Este necesar să contactați laboratorul medical „Alfa diagnostica” la nr. de telefon indicat pe site-ul www.alfalab.md și să aflați când veți primi rezultatul.

Da, originalul pe suport hârtie în limba engleză poate fi obținut de la orice sucursală a laboratorului medical.