Skip to Content

Într-un sezon cu puține călătorii, păstrăm lumea deschisă pentru dvs.

 

Începând cu luna noiembrie, prin intermediul programului Mastercard Travel Rewards, deținătorii de carduri Mastercard Premium pot beneficia de oferte online de la branduri internaționale atunci când achită cumpărăturile cu cardul Mastercard și, în plus, primesc o parte din bani înapoi pe card sub formă de cashback.

Mastercard Travel Rewards este o platformă dinamică și interactivă prin care se poate face shopping de acasă, de la branduri internaționale, fără să fie necesare coduri sau cupoane.

Oferta de cashback este valabilă atât la cumpărăturile online prin intermediul platformei ce poate fi accesată aici, dar și în cazul cumpărăturilor făcute în alte țări, la partenerii Mastercard Travel Rewards.


Ofertele se actualizează trimestrial.

 

Aveți întrebări despre Mastercard Travel Rewards?

Găsiți cele mai frecvente întrebări și răspunsuri
 

Întrebări și răspunsuri:

 

Mastercard Travel Rewards este un program pus la dispoziție de banca emitentă a cardului dvs eligibil Mastercard. Mastercard Travel Rewards oferă deținătorilor de carduri Mastercard înregistrați în program acces la o gamă de oferte de cashback atunci când călătoresc sau fac cumpărături în anumite țări, în afara țării de origine în care a fost emis cardul Mastercard eligibil. Tot ce trebuie să faceți este să achitați cu cardul dvs. Mastercard înregistrat, o achiziție eligibilă la comercianții participanți, online sau in-store, pentru a primi cashback sub formă de credit în extrasul de cont.

O achiziție eligibilă este o achiziție care se efectuează la un comerciant participant, folosind un card Mastercard eligibil, și care îndeplinește criteriile publicate pentru oferta de cashback, inclusiv plata în moneda specificată, și care îndeplinește de asemenea termenii și condițiile menționate în descrierea ofertei. Tranzacțiile de conversie valutară dinamică nu sunt eligibile pentru ofertele Mastercard Travel Rewards.

Pentru toate ofertele care sunt definite ca „in-store”, trebuie să călătoriți spre destinația propriu-zisă pentru a fi eligibil pentru ofertă. Pentru ofertele care sunt definite ca oferte „online” puteți beneficia de ofertă în țara dvs de origine, cu condiția să efectuați o achiziție folosind un card Mastercard înregistrat în program și la un comerciant participant, în timp ce utilizați moneda specificată în ofertă și îndepliniți toate condițiile afișate, aplicabile ofertei de cashback.

Nu. Dacă aveți un card Mastercard eligibil, banca dvs vă va înregistra în program. Odată ce banca va înregistrat și va prezentat programul Mastercard Travel Rewards, achizițiile eligibile vor fi procesate automat. Pentru a verifica dacă cardul dvs Mastercard este eligibil, vă rugăm să contactați banca emitentă.

Deținătorii de carduri nu trebuie să completeze niciun formular. Banca emitentă va rambursa automat suma sub formă de cashback pentru achizițiile eligibile efectuate cu cardul Mastercard înregistrat în program, sub formă de credit în extrasul de cont.

Cashback-ul va apărea ca o tranzacție de tip "credit" în extrasul de cont și tranzacția va fi procesată în termen de 30 de zile. Participarea la program nu va reduce prețul de achiziție al bunurilor și serviciilor la punctul de vânzare.

Termenii și condițiile fiecărei oferte sunt specificate pe site-ul programului. Verificați vă rog termenii și condițiile pentru fiecare ofertă, deoarece pot conține limitări sau excluderi și fiecare are perioade de valabilitate diferite.

Pentru asistență aferent cardurilor de plată și întrebări legate de Mastercard Travel Rewards, vă rugăm să contactați banca emitentă a cardului dvs Mastercard care îți poate oferi informații despre: 

  1. Întrebări generale aferent cardurilor de plată
  2. Întrebări legate de tranzacții
  3. Carduri pierdute sau furate
  4. Abuz sau fraudă a programului
  5. Oferte ce se modifică periodic

Pentru întrebări suplimentare privind Mastercard Travel Rewards, vă rugăm să contactați banca emitentă a cardului dvs Mastercard înregistrat în program.