Skip to Content

 

Obţineţi reducere la produse supereroice. Surprindeţi cu fapte supereroice.

Oferta este valabilă: până la 31 decembrie 2021.

Disponibilitatea ofertei: comenzi online în toată lumea.

Pentru deţinătorii următoarelor carduri Mastercard®: Prepaid, Debit, Maestro, Standard, Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite & Business.

Cum să profitaţi de reducere

Pentru a obţine reducerea, adăugaţi articolele selectate în coşul de cumpărături şi introduceţi codul promoţional unic ZAVMC10 în caseta „Aveţi un cod de reducere? Introduceţi-l aici”. O reducere de 10 % se aplică tuturor articolelor din coș.

Condiţiile promoţiei

Zavvi este locul în care se întâlnesc benzi desenate, muzică, cinema şi televiziune. Aici veţi găsi totul şi chiar mai mult: haine, suveniruri, obiecte de colecţie, cele mai noi filme şi seriale. Începând cu „Star Wars” şi „Harry Potter” până la „Universul Marvel” şi „Game of Thrones”, Zavvi oferă suvenire unice, care nu le veţi mai găsi nicăieri. Zavvi este casa şi sufletul culturii pop moderne.

  • Zavvi oferă o reducere de 10 % la achiziţii pentru deţinătorii Mastercard.
  • Oferta este disponibilă pentru comenzi de orice valoare.

Excepţii

  • Codul promoțional nu poate fi utilizat împreună cu alte promoții sau oferte, dacă nu se specifică altfel.
  • Toate codurile promoționale (promoții) se supun unei valori maxime a reducerii echivalentă cu £1 (o lira sterlină) la 1 % (un procent) reducere. De exemplu, un cod de reducere de 10 % oferă o reducere maximă de £10, un cod de reducere de 20 % oferă o reducere maximă de £20.
  • Codurile promoționale sunt valabile pentru toate secțiunile site-ului, cu excepția: Electronică; SteelBooks; Oferte speciale.

Reguli şi condiţii

Detaliile și condițiile de vânzare a articolelor pot fi accesate aici: zavvi.com/articles/terms-conditions.list