Skip to Content

 

Obţineţi o reducere pentru look-uri noi. Prindeţi priviri pline de admiraţie.

Oferta este valabilă: până la 31 decembrie 2021.

Disponibilitatea ofertei: comenzi online în toată lumea.

Pentru deţinătorii următoarelor carduri Mastercard®: Prepaid, Debit, Maestro, Standard, Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite & Business.

Cum să profitaţi de reducere

Accesaţi linkul yoox.com și introduceți adresa de e-mail. Veți primi un e-mail cu un cod promoțional (a fi utilizat până la 5 ori). Pentru a profita de reducere, înregistrați-vă sau conectați-vă la contul dvs. și introduceți codul promoțional.

Condiţiile ofertei

YOOX  este o platformă de articole exclusive ale celor mai faimoşi designeri din lume. Yoox face  parte din grupul Net-A-Porter, care este lider mondial în comerţul online din anul 2000. Internet-magazinul italian de vânzare cu amănuntul propune îmbrăcăminte şi accesorii premium de la branduri recunoscute mondial, precum şi soluţii artistice cu un design unic pentru casa dvs. Este o platformă în care clienţii din întreaga lume îşi pot exprima individualitatea sa prin colaborarea exclusivă cu pictori renumiţi. YOOX deserveşte mai mult de 180 de ţări din întreaga lume. 

  • YOOX oferă o reducere de 15 % pe yoox.com
  • Pentru a obţine reducerea, deţinătorul cardului trebuie să se conecteze la profilul său sau să se înregistreze pe yoox.com, să adauge produsele dorite la comandă și să introducă codul unic YOOXCODE primit prin e-mail.
  • Codul poate fi utilizat de până la 5 ori pe client pe întreaga perioadă a promoţiei.

Excepţii

  • Codul promoțional nu poate fi combinat cu alte coduri promoționale, vouchere sau reduceri temporare pe site.
  • Voucherul nu poate fi aplicat la aşa categorii sau mărci, precum Artă, Lichidare totală, Copii, Design, Sport, articole cu etichete NEW (NOU, COLECŢIE NOUĂ), ochelari de soare, Kartell, Artemide, Flos, Aurélie Bidermann, Montblanc, Polo Ralph Lauren şi Dodo.

Reguli şi condiţii

Regulile și condițiile complete pentru vânzarea mărfurilor pot fi accesate aici: yoox.com/legal/Salesterms