Skip to Content

 

Perioada ofertei: până la 31 decembrie 2023.

Disponibilitatea ofertei: comenzi online în întreaga lume.

Pentru deținătorii următoarelor carduri Mastercard®Standard, Premium și Business.

Cum profitați de ofertă

Pentru a obține reducerea, adăugați articolele alese în coșul de cumpărături și introduceți codul unic LFMASTER23 pe site-ul lookfantastic.com. Reducerea de 20 % este valabilă la suma totală a achiziției.

Condițiile ofertei 

LOOKFANTASTIC este platforma online nr. 1 în domeniul înfrumusețării de clasa premium din Europa, cu o selecție de 22.000 de produse de la mărci de top, printre care Dolce & Gabbana, Eve Lom, La Mer, MAC, Kérastase și Yves Saint Laurent.

Site-ul prezintă peste 650 de mărci de produse de frumusețe de clasa premium, care vă vor ajuta să arătați fantastic! Oferind zilnic sfaturi de specialitate celor 1,4 milioane de utilizatori ai săi, LOOKFANTASTIC satisface toate nevoile dvs. de frumusețe, de la sfaturi pentru îngrijirea pielii și a părului până la lifehack-uri populare.

  • LOOKFANTASTIC oferă deținătorilor cardurilor Mastercard o reducere de 20 % la cumpărături.
  • Oferta este disponibilă pentru comenzi de orice valoare.

Excepții

  • Codul promoțional nu poate fi utilizat în combinație cu alte coduri promoționale, promoții, oferte sau la articolele cu reducere.
  • Lista articolelor de pe LOOKFANTASTIC care nu sunt eligibile pentru reducere: lookfantastic.com/offers/full-exclusions.list

Termeni și condiții

Termenii și condițiile complete de vânzare a articolelor pot fi accesate pe lookfantastic.com/info/terms-conditions.list.