Mastercard Day 2019 în Moldova: discuții despre tendințele pieței de plăți și premierea partenerilor

Compania Mastercard a organizat Mastercard Day, ce se petrec în fiecare an şi la care au participat peste 70 reprezentanţi ai Băncilor  partenere de bază din Moldova.

Compania a remarcat cele mai bune bănci care au implementat proiecte importante în domeniul dezvoltării plăților fără numerar.

La 12 iunie 2019, compania Mastercard a organizat un eveniment anual,numit Mastercard Day, pentru ca împreună cu partenerii săi să marcheze succesul proiectelor comune și să discute despre prioritățile și tendințele de dezvoltare ale companiei pe piața de plăți în ansamblu. Printre invitații Mastercard Day 2019 au fost peste 70 reprezentanţi ai Băncilor partenere de bază din Moldova.   

După totalurile anului 2018, compania a premiat băncile partenere pentru dezvoltarea comună activă împreună cu Mastercard a produselor de carduri și a serviciilor de plăţi fără numerar, precum și introducerea unor soluții tehnologice inovatoare care schimbă piața de plăți din Moldova. Câștigătorii la cele cinci nominalizări sunt:

  • Moldindconbank – la nominalizarea Market Leader 2018
  • Moldova Agroindbank – la nominalizarea Leader in Acquiring
  • Mobiasbanca – la nominalizarea Premium Portfolio
  • Victoriabanca – la nominalizarea Bank of Innovations
  • FinComBank – la nominalizarea Bank of Moneysend

De asemenea, Mastercard a prezentat rezultatele implementării cu succes a unui şir de soluții de plată fără numerar în Moldova. Mentorii companiei au identificat principalii vectori ai dezvoltării pieței de plăți din țară: dezvoltarea metodelor de autentificare biometrică, digitalizarea și alte tendințe fintech.