Primiți reducere la produse SuperEroice. Surprindeți cu fapte SuperEroice.

 

Promoția este valabilă: până pe 31 decembrie 2020.
Reducere: la comenzile online din întreaga lume.

Pentru deținătorii de carduri Masterсard® : Prepaid, Debit, Maestro, Standard, Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite & Business.

Cum beneficiați de reducere : P

entru a obține reducerea, adăugați în coșul de cumpărături produsele selectate și introduceți codul unic MCP10 în fereastra corespunzătoare «Got a discount code? Enter it here »(Aveți un cod promoțional? Introduceți aici). Reducerea de 10% se aplică pentru toate produsele din coșul dumneavoastră de cumpărături.

Condițiile promoției:

Zavvi - este locul în care se întâlnesc benzi desenate, muzică, cinema și televiziune. Aici veți găsi totul și chiar mai mult: haine, suveniruri, obiecte de colecție, cele mai noi filme și seriale. De la «Star Wars» și «Harry Potter» până la «Universul Marvel» și «Game of Thrones» - Zavvi oferă suvenire unice, care nu le veți mai găsi nicăieri. Zavvi – casa și sufletul culturii pop moderne.

  • Zavvi oferă o reducere de 10% la achizițiile pentru deținătorii de carduri Mastercard.
  • Promoția este valabilă la efetuarea comenzii în orice sumă.

Excepții:

  • Codul promoțional poate fi utilizat în combinație cu alte promoții sau oferte, dacă nu este indicat altceva. Toate codurile promoționale (promoțiile) sunt supuse unei reduceri maxime echivalente cu 1£ (o lire sterline) la 1% (un procent) de reducere. De exemplu, un cod de reducere de 10% oferă o reducere maximă de 10£, un cod de reducere de 20% oferă o reducere maximă de 20£.
  • Codurile promoționale sunt valabile pentru toate secțiunile site-ului, cu excepția ,  dacă nu  este indicat altceva: Electronică; SteelBooks, Oferte speciale.

Reguli și condiții: Detaliile și condițiile de vânzare ale mărfurilor le puteți găsi aici www.zavvi.com/articles/terms-conditions.list

Toate ofertele disponibile