Primiți reduceri pentru look-uri noi. Prindeți privirile pline de admirație.

 

Promoția este valabilă: până pe 31 decembrie 2020.
Reducere: la comenzile online din întreaga lume.

Pentru deținătorii de carduri Masterсard® : Prepaid, Debit, Maestro, Standard, Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite & Business.

Cum beneficiați de reducere:

Accesați link-ul www.yoox.com/project/ și introduceți adresa dvs. de e-mail. Veți primi o scrisoare cu codul promoțional (pe care îl puteți utiliza până la 5 ori). Pentru a beneficia de reducere, înregistrați-vă sau intrați în account-ul dvs., după care introduceți codul promoțional.  

Condițiile promoției:

YOOX – este o platformă de articole exclusive ale celor mai faimoși designeri din lume, făcând parte din grupul Net-A-Porter, care a fost lider mondial în comerțul online din 2000. Magazinul online italian de vânzare cu amănuntul oferă îmbrăcăminte și accesorii premium de la branduri recunoscute mondial, precum și soluții artistice cu un design unic pentru casa dvs. Este o platformă în care clienții din întreaga lume își pot exprima individualitatea sa prin colaborarea exclusivă cu pictori renumiți. YOOX deservește mai mult de180 de țări din întreaga lume.

  • YOOX oferă reducere de15% pe site-ul www.yoox.com
  • Pentru a beneficia de reducere, deținătorii de carduri Mastercard trebuie să se autentifice la profilul său sau să se înregistreze pe www.yoox.com, să adauge produsele dorite în coșul de cumpărături și să introducă codul promoțional unic YOOXCODE, care va fi trimis prin e-mail..
  • Codul poate fi utilizat până la 5 ori de fiecare client pe întreaga perioada promoției.
  • Codul promoțional este combinat cu alte coduri promoționale, vouchere sau reduceri temporare pe site.
  • Nu poate fi aplicat la așa categorii sau mărci, precum Artă, Reduceri, Copii, Design, Sport, produse noi cu etichete NEW (NOU, COLECȚIE NOUĂ), ochelari de soare, Kartell, Artemide, Flos, Aurélie Bidermann, Montblanc, Polo Ralph Lauren și Dodo.

 

Reguli și condiții: Detaliile și condițiile de vânzare ale mărfurilor le puteți găsi aici www.yoox.com/legal/Salesterms

Toate ofertele disponibile