Primiți reduceri cool. Surprindeți-i cu cadouri pe cei apropiați.

 

Promoția este valabilă: până pe 31 decembrie 2020.
Reducere: la comenzile online din întreaga lume.

Pentru deținătorii de carduri Masterсard® : Prepaid, Debit, Maestro, Standard, Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite & Business.

Cum beneficiați de reducere:

Pentru a obține reducerea, adăugați în coșul de cumpărături produsele selectate și introduceți codul unic MASTER15 în fereastra corespunzătoare «Got a discount code? Enter it here »(Aveți un cod promoțional? Introduceți aici). Reducerea de 15% se aplică pentru toate produsele din coșul dumneavoastră de cumpărături.

Condițiile promoției:

TheHut.com – este un magazin online universal de lux. Aici veți găsi haine, elemente decorative, produse cosmetice și alte produse ale unor mărci renumite, inclusiv Ted Baker, Joseph Joseph, Barbour etc. Fondat în 2004, acum magazinul livrează în peste 200 țări din întreaga lume.

  • TheHut oferă o reducere de 15% la achizițiile pentru deținătorii de carduri Mastercard
  • Promoția este valabilă la efectuarea comenzii în orice sumă.

Excepții:

  • Codul promoțional poate fi combinat cu alte coduri promoționale, vouchere sau reduceri temporare pe site
  • Lista produselor de pe TheHut.com, pentru care reducerea nu este valabilă poate varia www.thehut.com/articles/exclusions-list.list

 

Reguli și condiții: Detaliile și condițiile de vânzare ale mărfurilor le puteți găsi aici www.thehut.com/articles/terms-and-conditions.list

Toate ofertele disponibile