Primiți reducere la ”anume aceasta”. Surprindeți cu ”e ceea la ce am visat”.

 

Promoția este valabilă: până pe 31 decembrie 2020.
Reducere: la comenzile online din întreaga lume.

Pentru deținătorii cardurilor Masterсard® : Prepaid, Debit, Maestro, Standard, Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite & Business.

Cum beneficiați de reducere:

Pentru a beneficia de reducere, introduceți codul promoțional PRIVILEGE15 în timpul efectuării comenzii. Reducerea se va aplica automat.

Condițiile promoției:

IWOOT - lider în comerțul online de cadouri, electronice, jucării, haine și elemente decorative. Fondat în anul 2000.
IWOOT – este locul, unde poți găsi ceva deosebit. Dacă sunteți în căutarea a ceva unic, atunci sunteți pe calea cea dreaptă, pentru că aici veți găsi ”ANUME ACEL” cadou. Vizitați magazinul online doar pentru inspirație sau pentru a găsi un cadou de Ziua mamei sau de aniversarea nunții bunicilor. Surprindeți-vă familia și persoanele dragi cu cadouri speciale.

  • IWOOT oferă reducere15% pentru cumpărăturile efectuate de deținătorii cardurilor Mastercard.
  • Promoția este valabilă la efectuarea comenzii în orice sumă.

Excepții:

  • Codul promoțional poate fi utilizat în combinație cu alte promoții sau oferte, dacă nu este indicat altceva. Toate codurile promoționale (promoțiile) sunt supuse unei reduceri maxime echivalente cu 1£ (o lire sterline) la 1% (un procent) de reducere. De exemplu, un cod de reducere de 10% oferă o reducere maximă de 10£, un cod de reducere de 20% oferă o reducere maximă de 20£.
  • Ocazional și la discreția sa, IWOOT poate majora sau micșora valoarea nominală a reducerilor pentru promoțiile individuale.
  • TOATE voucherele cu codurile IWOOT nu se aplică la: LEGO, Playmobil, console de jocuri, electronice, iPad, toate «experience day», produse computerizate și de divertisment și articole individuale cu reducere.

Reguli și condiții: Detaliile și condițiile de vânzare ale mărfurilor le puteți găsi aici: www.iwantoneofthose.com/help/terms-conditions.list

Toate ofertele disponibile