OBȚINEȚI LIVRARE GRATUITĂ. ARĂTAȚI-VĂ STILUL.


Promoția este valabilă: până la 31 decembrie 2021.
Reducere: la comenzile online din întreaga lume, se aplică restricții de livrare.
Pentru deținătorii cardurilor Masterсard®:  Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite & Business.

Utilizarea reducerii: plasând o comandă pe pagina web www.farfetch.com, achitați cu cardul Mastercard și introduceți codul promoțional MASTERFS
pentru livrare gratuită.

 
Condițiile promoției: Farfetch este creat pentru a sărbători moda. Acesta este locul în care sunt adunate colecțiile rafinate ale unor mărci cu renume mondial, o platformă care reunește iubitori de modă, curatori și creatori de modă din toată lumea. Farfetch cuprinde peste 700 de buticuri și mărci, cu livrare în 190 de țări din lume. Explorați universul modei online de pe www.farfetch.com. Reducerea este valabilă doar pentru articolele cu preț integral.

  • Deținătorii cardurilor Mastercard pot beneficia de livrare gratuită introducând codul promoțional MASTERFS.
  • Oferta este valabilă doar pentru articolele cu preț integral.

Excepții:

  • Promoția nu este valabilă în următoarele țări: Rusia, Brazilia, China, Hong Kong, Kazahstan, Belarus, Armenia și Kârgâzstan.
  • Oferta este valabilă pentru următoarele branduri: Gucci, Gucci Eyewear, Gucci Kids, Fendi, Fendi Kids, Fendi Eyewear, Bell & Ross, Ulysse Nardin, Girard Perregaux, Zenith, Tag Heuer, Chopard, Pomellato, De Beers, Tiffany & Co., David Yurman, Boucheron, Fornasetti, Mad Paris, VALENTINO BR și Acne Studios.
  • Ofertă valabilă pentru comenzi de peste 150 USD (sau echivalent).
  • Termeni și condiții speciale de vânzare: https://www.farfetch.com/uk/mastercard/privileges/free-shipping

Termeni și condiții: Termenii și condițiile vânzării articolelor pot fi accesate aici: https://www.farfetch.com/ua/terms-and-conditions/

Toate ofertele disponibile