Primiți reducere la încălțămintea de sezon. Surprindeți cu pantofi stilați.

 

Promoția este valabilă: până pe 31 decembrie 2020.
Reducere: la comenzile online din întreaga lume.
Pentru deținătorii de carduri Masterсard®: Prepaid, Debit, Maestro, Standard, Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite & Business .

Cum beneficiați de reducere:

Pentru a obține reducerea, trebuie să adăugați în coșul de cumpărături produsele selectate și să introduceți codul unic ASMC15 în fereastra corespunzătoare «Got a discount code? Enter it here» (Aveți un cod promoțional? Introduceți aici). Reducerea de 15 % se aplică pentru produsele din coșul dumneavoastră de cumpărături.

Condițiile promoției:

AllSole.com – este un magazin online de încălțăminte în vogă pentru bărbați,femei și copii. De la colecții noi de adidași pentru alergat până la pantofi stiletto cu un design unic, AllSole vă pune la dispoziție încălțăminte pentru orice look al vostru. Livrarea este posibilă în mai mult de 150 țări din lume. AllSole colaborează cu astfel de branduri renumite, precum Ted Baker, Converse, Vans, Dr.Martens și alții.

  • AllSole oferă reducere15% pentru cumpărăturile efectuate de utilizatorii Mastercard.
  • Promoția este valabilă la efectuarea comenzii în orice sumă.

Excepții:

  • Reducerea de 15% este valabilă în toate secțiunile site-ului numai pentru mărfurile cu valoarea integrală; nu este valabilă în același timp cu alte promoții, vouchere și produse cu reducere.
  • Această promoție nu se aplică pentru încălțămintea Hugo Boss. Mai multe despre excepții vedeți aici: www.allsole.com/articles/exclusions-list.list
  • AllSole își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment.

 

Reguli și condiții: Detaliile și condițiile de vânzare ale mărfurilor le puteți găsi aici: www.allsole.com/articles/terms-and-conditions.list

Toate ofertele disponibile