Женщина облокотилась на спинку дивана и держит в руках планшет

Mastercard SecureCode® – protecţia adiţională pentru achitările online

Tehnologia Mastercard SecureCode — este sistemul de securitate pentru achitările online cu
ajutorul unor coduri de unică folosinţă. Codul secret, care vine posesorului cardului prin SMS
la telefonul mobil, este valabil doar pentru o singură achitare a achiziţiei.

Priorităţile Mastercard
SecureCode

Simplu

Activaţi Mastercard SecureCode pentru cardul Dumneavostră la momentul achiziţiei în magazinul online, ce susţine tehnologia.  Pentru aceasta este necesar doar să apăsaţi butonul şi veţi primi codul secret la fiecare achiziţie.

Comod

Deoarece codul este unic şi de unică utilizare nu este necesar să memorizaţi combinaţiile de cifre ori să păstraţi parola în scris.

În siguranţă

După activarea Mastercard SecureCode pentru confirmarea achiziţiilor online este necesar să introduceţi de fiecare dată codul unic, care va fin transmis prin SMS la numărul de telefon mobil, ce a fost indicat la emiterea cardului. Achitarea va fi confirmată doar după introducerea reuşită a codului.

Accesibil

În prezent mai mult de 350 000 magazine online în toată lumea susţin tehnologia Mastercard SecureCode. Pentru a vă convinge despre faptul că magazinul ales de Dumneavostră este printre acestea - este necesar să căutaţi pe siteul vânzătorului logotipul SecureCode şi introduceţi codul secret la efectuarea achiziţiei.

Cum funcţionează SecureCode

Pentru a confirma achitarea cu ajutorul tehnologiei Mastercard SecureCode este necesar să efectuaţi două mişcări simple:

  • Completaţi forma de achitare atunci când achiziţionaţi ceva şi indicaţi numărul cardului. 
  • În fereasta nouă introduceţi codul unic din SMS, pentru ca banca Dumneavoastră să poată confirma veridicitatea tranzacţiei.     

Gata — achitarea a fost efectuată!