Achitarea fără griji cu Mastercard®

Nu contează dacă plătiți pentru achiziții pe site sau într-un magazin, utilizând un card sau un dispozitiv mobil - Mastercard se ocupă întotdeauna de siguranța plăților Dumneavoastră.

Noi utilizăm tehnologii sofisticate pentru a urmări și a opri acțiunile frauduloase în toate etapele unei achiziții - până la momentul în care decideți să efectuați o plată. Experții noștri îmbunătățesc în mod constant aceste tehnologii pentru a fi întotdeauna în fața atacatorilor. De exemplu,  memorizăm telefoanele smartphone ale clienților, astfel încât nimeni nu poate să utilizeze datele Dumneavoastră pentru a efectua plăți de pe alt dispozitiv.

În afară de aceasta, pentru plățile electronice, noi înlocuim numerele de carduri cu un jeton secret - deci nu vă îngrijoraţi, chiar dacă cineva vă găsește numărul de card.

Click to play video

Liniştea Dumneavoastră este neprețuită.


Cum să vă protejați

Cunoştinţele 

Aveţi grijă, nimeni nu vă poate solicita datele personale sau bancare. Dacă ați primit un apel sau un mesaj cu astfel de întrebare, închideți sau ștergeți e-mailul și apoi contactați banca folosind numărul de telefon de pe verso a cardului. De asemenea, puteți raporta o activitate suspectă prin intermediul site-ului web al băncii.

Vigilență

Verificați în mod regulat conturile și declarațiile pentru tranzacții necunoscute. Dacă aveți o suspiciune de fraudă, contactați imediat banca care a emis cardul.

Precauţie

Dumneavoastră puteți face multe pentru a preveni tranzacțiile frauduloase. Nu faceți clic pe link-uri necunoscute, utilizați parole puternice, distrugeți declarațiile vechi și alte documente care conțin date cu caracter personal.